ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Πανελλήνιος Λαογραφικός Σύλλογος «ΟΙ ΡΙΖΕΣ»  είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Ευρωπαϊκών Φολκλορικών Συγκροτημάτων και έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού.

Επίσης διοργανώνει  εδώ και πολλά χρόνια το «Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών – ΡΙΖΕΣ» και συνεργάζεται με διάφορα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετέχουν ή  επιθυμούν να συμμετάσχουν σ’ αυτό.

Ακόμα επιδιώκει τη συνεργασία με άλλους φορείς για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Συνεργάζεται επίσης με δασκάλους παραδοσιακών χορών για τη δημιουργία παραρτημάτων του συλλόγου σε όλη την Ελλάδα  και επίσης συμβάλλει αφιλοκερδώς στη δημιουργία επαφής τους  με φορείς που ενδιαφέρονται για τη λειτουργία τμημάτων παραδοσιακού χορού και αναζητούν χοροδιδασκάλους.

Όσοι χοροδιδάσκαλοι επιθυμούν να γίνουν συνεργάτες ή μέλη του τμήματος δασκάλων του συλλόγου μπορούν να επικοινωνούν με τους εκπροσώπους του για να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας και τα οφέλη τους από αυτή.

Επίσης ο σύλλογος συνεργάζεται με άλλους συλλόγους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την προβολή και διάδοση της λαϊκής μας παράδοσης , της μουσικής και χορευτικής κληρονομιάς της πατρίδας μας , επιδιώκοντας πολιτιστικές και καλλιτεχνικές ανταλλαγές.

Ακόμα ο σύλλογός μας Σας δίνει τη δυνατότητα να ανακοινώσετε τις προσεχείς εκδηλώσεις Σας με ένα απλό email σε μας και εμείς θα φροντίσουμε για την ανάρτηση της ανακοίνωσης και την προβολή της εκδήλωσή Σας.